Verhalend luisteren
Gehoor geven aan wat mijn hart me ingeeft

Over Gewoon Sus


Sus

Sus is Hebreeuws voor paard. Ik zie paarden als de engelen op aarde. Ze spiegelen zo puur en rauw. Dat maakt het  werken met paarden helpend en helend. Ik breng daarom graag mijn vrije tijd door bij mijn paard en in haar kudde. Daar wordt ik weer mens na een dag vol prikkels. De naam Gewoon Sus is me ingegeven en klopt voor mij.

Na een tijd voor verschillende werkgevers gewerkt te hebben, startte ik een hondenuitlaatservice. Ik ontdekte daar dat ik de honden kon aanvoelen. Hierdoor kon ik op een heel natuurlijke wijze grote groepen honden leiden. Ik heb hier 7 prachtige en leerzame jaren gekend en ben de dieren en hun baasjes dankbaar voor hun vertrouwen waardoor ik me zo heb mogen ontwikkelen.

Ik ontmoette er ook de hond die me later op het pad van dierentolk zou zetten. Mellon. Hij opende deuren naar een nieuwe wereld. Ik zal hem nooit vergeten.

Vertaler voor dieren

Mijn hele leven ben ik al diep verbonden met dieren. 

Door mijn hooggevoeligheid voelde ik me als kind anders en vond ik rust bij dieren.. Ik volgde een opleiding voor dierenonderneming in Barneveld en daarna een opleiding tot dierenartsassistente. 

In de dierenartsenpraktijk waar ik na mijn opleiding kwam te werken, werd de grondsteen gelegd voor mijn leven met dieren.

Jaren later leerde ik in de paardenwereld iemand kennen die me een inzicht gaf. Dat het in mijn werk als dierentolk er niet om draait een kant en klare oplossing te bieden, maar dat het gaat over de weg daar naartoe. 

Als dierentolk mag ik de sluier oplichten tussen de 'verschillende' werelden van mens en dier. Ik vind het een voorrecht dat ik de vertaler mag zijn van het dier. Een dier een stem geven, is als balsem voor de ziel.

"Ik zet al mijn zintuigen open zodat het onzichtbare in het licht mag komen te staan".


 Luisterkindwerker

Als luisterkindwerker mag ik de sluier tussen de zielswereld en onze tastbare wereld oplichten. Ik doe dit via een foto van de persoon waarmee ik me in de energie verbindt. De communicatie die daaruit vloeit zet ik om naar tekst. Zo maak ik jouw unieke verhaal zichtbaar. 

Een afstemming gebeurt op afstand. Je komt dus niet naar mij toe, maar stuurt mij een mail met daarin wie jij bent, je vragen en je foto. Binnen twee weken na ontvangst van de betaling en alle informatie, maak ik de afstemming. Deze stuur ik vervolgens per mail naar je toe. Zo kun je deze op ieder gewenst moment teruglezen. Soms heeft het tijd nodig om te resoneren. Dat is helemaal niet ongebruikelijk. Geef jezelf de tijd.

Laat je overigens niet misleiden door het woord, want Luisterkindwerker ben je voor jong en oud. Van pasgeborene tot iemand die zijn laatste levensfase ingaat en iedereen daar tussenin.

Kinderen ouder dan 10 jaar moeten zelf toestemming geven voor een afstemming.

Ik volgde mijn opleiding tot luisterkindwerker bij Diana Hendriks. Ik heb deze met succes en veel plezier afgerond.

Voor meer informatie over Luisterkind kun je altijd een kijkje nemen op de website van oprichtster Diana Hendriks:

www.dianahendriks.nl

Ik volg mijn stroom.

Dat is Gewoon Sus.